COMPANIE

Vă urăm cu drag bun venit pe site-ul companiei DVV Construct Invest S.R.L!

DVV Construct Invest S.R.L preia toate lucrarile si piesele tehnice si executive in calitate de antreprenor general in domeniul constructiilor. Odată cu înființarea DVV Construct Invest S.R.L ne-am găsit focalizarea tuturor activităților și vă stăm acum la dispoziție ca antreprenor general dovedit. Filiala noastră din Germania, VD Projektentwicklung GmbH, care a fost fondată în 2021, este o altă locație pentru a ne extinde ca grup de companii în Europa și dovedește munca noastră bună. Face parte din filozofia companiei noastre ca DVV Construct Invest S.R.L prefera sa lucreze cu firme artizanale care provin din regiune si de la propriii angajati.

Avem diverse referințe care vorbesc pentru dezvoltarea noastră continuă din ultimii ani.

DVV Construct Invest S.R.L funcționează după 3 principii dovedite:

1.Vă oferim fiabilitatea și calitatea unei companii specializate.

2. Profesionalismul angajaților noștri și obținerea celor mai bune rezultate posibile sunt de la sine înțeles pentru noi.

3. Suntem de încredere și rapid în execuție. În calitate de companie de meșteșuguri și planificare a construcțiilor,
DVV Construct Invest S.R.L vă oferă soluții complete pentru proiectul dumneavoastră de construcții dintr-o singură sursă.

 Împreună cu dumneavoastră, dezvoltăm idei orientate spre practică pentru măsurile dumneavoastră de renovare sau de conversie.

Achizitie de spatiu de locuit cu conceptul potrivit, potrivit individual, pana la cheie. Construirea cu competență și tradiție, de la consultanță până la finalizarea proiectului dumneavoastră, este meșteșugul nostru.

DVV Construct Invest S.R.L planifică și construiește case la cheie, transformări și extinderi de spațiu de locuit. Extensiile moderne pot fi perfect integrate în structura existentă a clădirii, astfel încât să se creeze o imagine de ansamblu coerentă – cu experiența de 24 de ani și mai multe companii consacrate în Europa, de asemenea în străinătate și în industria construcțiilor, suntem partenerul tău de încredere alături. și în același timp direcționează privirea către viitor.

Așteptăm cu nerăbdare să te sprijinim în viitorul tău proiect!

Specialistul și antreprenorul dvs. general

DVV Construct Invest S.R.L
MD- 3450, S. Stolniceni, rl.Hînceşti, Republica Moldova
Telefon +373 69821002

SERVICII

Constructie la cheie

Noi, cei de la DVV Construct Invest S.R.L, suntem partenerul dumneavoastră de încredere pentru realizarea casei de vis.

Coajă

Montarea cochiliilor pentru constructii generale de cladiri este una dintre competentele DVV Construct Invest S.R.L.

Modificare

Timpul și-a pus amprenta asupra casei tale, s-a schimbat situația ta de viață sau ai achiziționat o proprietate veche?

Constructii industrial

Fie că este clădire administrativă, clădire comercială, construcție hale, dealeri auto, ateliere auto, hale industriale sau complexe…

Piese prefabricate din beton

Vă oferim un program extins de livrare și suntem partenerul dumneavoastră competent în domeniul pieselor prefabricate din beton.

Monumentul obiectelor protejate

Cu măsuri specifice, este posibilă creșterea semnificativă a standardului energetic al anvelopei clădirii.

Inginerie civilă

În calitate de experți în inginerie civilă, garantăm executarea fiabilă a sarcinilor individuale și soluții complete pe întregul…