Piese prefabricate din beton

Vă oferim un program extins de livrare și suntem partenerul dumneavoastră competent în domeniul pieselor prefabricate din beton. Mulți ani de experiență în industrie și idei inovatoare garantează cel mai înalt nivel de calitate și fiabilitate.

Construcția prefabricată din beton combină avantajele prefabricarii rapide și uscate cu cele ale unei clădiri solide din piatră. Aflați mai multe despre tipurile și utilizarea elementelor prefabricate din beton aici. Construcții industriale, construcții comerciale și construcții rezidențiale cu mai multe etaje Piesele prefabricate din beton sunt populare și sunt utilizate în multe feluri.

– Tipuri de elemente prefabricate din beton-

Există multe modalități de a lucra cu prefabricate din beton: piesele prefabricate precum stâlpii de înaltă rezistență, fundațiile cu manșon, grinzile, dar și construcțiile de tavane solide, fermele și grinzile sunt acum o componentă fixă ​​în construcția de clădiri contemporane.Sistemele de pereți din piese prefabricate din beton. , de exemplu, pereții cavitati sau pereții plini, garantează cel mai scurt timp de construcție în clădiri rezidențiale și comerciale. Ferpile de acoperiș din beton prefabricat garantează cea mai mare capacitate de încărcare, chiar și cu deschideri mari. Și, de asemenea, sistemele de tavane prefabricate, tavanele element sau scândurile goale sunt o alternativă interesantă din punct de vedere economic.