Modificare

Timpul și-a pus amprenta asupra casei tale, s-a schimbat situația ta de viață sau ai achiziționat o proprietate veche? Fie că doriți să vă renovați sau să reamenajați casa mare unifamilială sau să o transformați într-o casă unifamilială cu un apartament separat, noi cei de la DVV Construct Invest S.R.L suntem bucuroși să vă fim alături. Suntem, de asemenea, partenerul potrivit de partea dvs. atunci când vine vorba de schimbarea sau completarea sufrageriei dvs., îndepărtarea, mutarea sau instalarea pereților. Ați cumpărat o casă și doriți să o transformați sau să o proiectați conform nevoilor dvs.?

Sună-ne!

Datorită multor ani de experiență în construcții la cheie, puteți fi sigur că vă vom implementa ideile așa cum doriți. Fie că este vorba de pardoseli, tencuieli interioare sau lucrări inovatoare, după o verificare completă a țesăturii clădirii, discutăm împreună ce anume trebuie făcut, cadrul economic și perioada de timp pentru renovare sau renovare – și punem în aplicare dorințele dumneavoastră.

Managerii noștri de șantier vor fi bucuroși să vă sprijine cu măsuri cuprinzătoare și să se asigure că totul este finalizat la timp.