Constructie la cheie

Noi, cei de la DVV Construct Invest S.R.L, suntem partenerul dumneavoastră de încredere pentru realizarea casei de vis. Oricare ar fi dorințele și ideile dumneavoastră, cu experiența noastră de mulți ani în industria construcțiilor și echipa noastră de specialiști calificați și subcontractanți de încredere, vă garantăm calitate înaltă și executarea profesională a dorințelor dumneavoastră. Preluăm construcția completă pentru tine, totul dintr-o singură sursă și transparență maximă a costurilor.

Dacă aveți întrebări, noi, firma de construcții, vă stăm întotdeauna la dispoziție ca partener conștiincios. Dar nu construim doar proiecte la cheie, construim și clădiri nerezidențiale și proprietăți comerciale. Bazați-vă pe calitate – acordăm o atenție deosebită respectării celor mai recente standarde energetice. Economisiți pe costurile auxiliare și nu pe confortul de locuit prin construcția modernă și utilizarea materialelor de construcție de înaltă calitate.

De mai bine de 24 de ani facem realitate visul de a construi casa perfecta pentru clientii nostri, individual, la cheie si caramida cu caramida. De la consultanță personală până la implementarea de înaltă calitate a construcției casei până la mutarea dvs. fericită, suntem alături de dumneavoastră cu încredere și vă eliberăm de orice stres de construcție.

Construcția la cheie înseamnă că proiectul dumneavoastră de construcție provine dintr-o singură sursă.

Aceasta este o soluție all-in-one pentru orice tip de proiect de construcție și nu trebuie să vă faceți griji pentru nimic după ce planificarea este finalizată. Livrarea și lucrările la fața locului sunt efectuate în întregime de noi. Acest lucru asigură un grad deosebit de ridicat de flexibilitate și respectarea programelor.

Dacă aveți o problemă sau o întrebare, ne puteți contacta oricând.