Coajă

Montarea cochiliilor pentru constructii generale de cladiri este una dintre competentele
DVV Construct Invest S.R.L.

Anii de experiență și buni profesioniști sunt garanția pentru construcții sigure și rezultate optimizate. DVV Construct Invest S.R.L are o tradiție de lungă durată și un mare know-how tehnic în segmentul construcțiilor în carcasă. Fie în contextul construcțiilor solicitante din beton armat, fie în construcția clasică de zidărie. Toate lucrările sunt efectuate în principal de propriii noștri meșteri, mesteri și ingineri cu un înalt nivel de competență tehnică. Pe langa constructia de cladiri la cheie, DVV Construct Invest S.R.L ofera si cochilii de cladiri sub forma de meserii individuale. Sunt acoperite toate domeniile construcțiilor generale, cum ar fi clădirile rezidențiale, clădirile de birouri și comerciale, școlile și spitalele. Accentul lucrării este întotdeauna optimizarea construcției pentru a obține rezultate deosebit de economice în interesul clientului.

La construirea unei case, carcasa include fundația și subsolul. Zidăria, adică pereții exteriori, pereții interiori și un horn de cărămidă, precum și scările, acoperișul și fațada completează carcasa. Izolarea profesională termică și fonică a pereților și tavanelor este deosebit de importantă în construcția carcasei. Aici este stabilit cursul pentru o viață sănătoasă și sigură.

DVV Construct Invest S.R.L face toate aceste lucrări cu grijă, contactați-ne pentru a vă ajuta cu proiectul dumneavoastră.